Här kan ni medlemmar presentera era bilar med bilder, information etc. Skriv gärna era projekt ni håller på med också! Max en tråd per bil!

Moderator: Moderatorer

#999523
Är precis hemkommen med "nya" bilen. En flamencoröd V50 D2 Classic Momentum 2012. Förutom Classic Momentum-utrustningen är den utrustad med tidur för extravärmaren samt bluetooth. Enligt specen ska den även ha mugghållare mellan stolarna, men den saknas (gör dock inget). Även fälgarna avviker från specen. Kommer dock att komma andra fälgar framöver.

Dessvärre är stereon den enklaste Performance, men jag tycker att den duger för mig (än så länge kanske är bäst att säga).

Extraljusen ville jag dock inte ha, så försäljaren tog bort dom.

Bjuder på två av bilhandlarens bilder än så länge eftersom vädret inte är det bästa just nu. Kommer att ta fler bilder i helgen.
MRS 001.jpg
MRS 001.jpg (100.37 KiB) Visad 1848 gånger
MRS 002.jpg
MRS 002.jpg (108.81 KiB) Visad 1852 gånger
/Håkan
#999534
Snygg! bara säga grattis!
"...även ha mugghållare mellan stolarna, men den saknas (gör dock inget). "
Är det den i mittkonsolen under det skjutbara jalusiet? i så fall är det en lös potta med två hål som blockerar hela förvaringsfacket, min är urplockad! (den skarpsynte noterar även stänkskydd runt om, så ska det vara!)
Och extraljus är ju en styggelse utseendemässigt, har du bi-xenon är ju helljuset uppbackat av en halogenlampa också, förvånansvärt bra ljus ur dessa lyktor!
Bild
#999580
Mmmums.

Du hade en S40 innan?

Mugghållaren är kanonbra anser jag iaf, du borde lätt kunna få en av din ÅF om du ångrar dig.

Angående stereon så monterade jag originaldiskanter fram och det gjorde stor skillnad, (har ett par över om du vill ha), sedan har original diskanter bak tillkommit (har kanske ett par över) samt bättre originalhögtalare fram. Ljudsystemet nu är som natt och dag, saknade ett ok ljud då jag hade ett bra system i förra S40:n.
#999619
Välkommen till klubben! :)
Mugghållaren är guld värd, går att hitta på eBay för 300kr inklusive frakt men den bör nog inte vara alltför dyr att få fram hos Volvo här i Sverige heller. Muggar och flaskor står förvånansvärt bra däri tycker jag även om man kanske inte ställer en 50cl Cola i den främre hållaren, blir taskig vinkel på armen när man ska växla då. :D
Riktigt snygg färg för övrigt.
#999623
P210: Det är just den mugghållaren jag menar. Få se om jag kontaktar säljaren angående det. Kan inte han fixa fram en kommer jag kanske köpa en. Kostar ju bara 230 kronor.

Det är bra att vara skarpsynt ibland. Stänkskydden kommer givetvis få sitta kvar (dom bakre hjälper ju till att hålla bakrutan ren). Efter att extraljusen togs bort syns det bara två små hål i grillen där stagen satt fast. Funderar eventuellt på att lacka grillgallret blanksvart och då kommer dessa hål spacklas igen.
Micce1980 skrev:Mmmums.

Du hade en S40 innan?

Mugghållaren är kanonbra anser jag iaf, du borde lätt kunna få en av din ÅF om du ångrar dig.

Angående stereon så monterade jag originaldiskanter fram och det gjorde stor skillnad, (har ett par över om du vill ha), sedan har original diskanter bak tillkommit (har kanske ett par över) samt bättre originalhögtalare fram. Ljudsystemet nu är som natt och dag, saknade ett ok ljud då jag hade ett bra system i förra S40:n.
Den förra bilen var en V40. Den lämnade jag som inbyte. Vad jag fick för den kommer att förbli hemligt.

Kanske kommer att uppgradera dom främre högtalarna (sitter fyra stycken fram och två bak) till eftermarknadprylar, troligtvis Alpine. Då kommer det även tillkomma en aktiv baslåda kopplad till någon av bakhögtalarna med högnivå. Måste även skaffa ett USB-interface (saknar såväl USB som AUX eftersom bilen har Blåtands handsfree från fabrik).

Vad kommer jag då göra mer med bilen? Jo, till att börja med kommer det bli dioder lite här och var (börjar med p-ljuset fram och sidomarkeringarna längst ut på strålkastarna samt backljuset). Blinkerslamporna kommer dock att bli Biltemas kromade.

/Håkan
#999626
Hoppas på en spännande tråd :-)-)

Samt ett utbyte av bilhandlartexten på nummerplåtshållaren :wink:
#999759
Kul att se en till som gått från V40 Classic till V50 Classic :-)-)
Bytte in min V40 för 2 månader sen och inte ångrat mig en enda gång

Kommer hålla ögonen på den här tråden då även jag börjat fundera på dioder igen.. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Fin bil. Hur känns det nu? Känns allt ok[…]

Finns inte på en Volvo, kan dock inte svara […]

Det finns såklart vassa dieslar, fast BMW:[…]

Start problem d5!

Den låter ju inte heller så bra, och m[…]