Volvo S60, S80, V70N (00-08), XC70 (00-08), XC90 (03-14) relaterade ämnen OBS! vid motorproblem försök att ange vad du har för motor i bilen...

Moderator: Moderatorer

#1296141
Varför inte köpa 2st begagnade strålkastare i stället?
Okej att det är lite halv svårt att hitta hyfsat fräscha men det finns, kostar x-tusen mindre än vad helt nya kostar. Vill du va ful så byt - besikta - byt tillbaks. Om du gillar dina strålkastare från Vparts bättre.
Det du skulle kunna göra annars är att välja någon annan station och hålla tummarna stenhårt på att du får någon besiktningsgubbe som inte är särskilt noga/petig som släpper igenom bilen utan att ljuset kollas ordentligt. Men det är ju förståss en ren chansning och inget annat.
#1296234
Problemet med det är nog mest tillgången på begagnade, kollade på Bildelsbasen, och det fanns väl i stort sett en strålkastare som var värd ungefär det pris man tog, annars så tycker jag det är rätt oskäliga priser för saker som, om man skall få lite stil på dom och låta någon professionell slipa, polera och lacka, kostar ytterligare några tusen för ett par strålkastare.
Senast redigerad av 1 Matsand, redigerad totalt 0 gånger.
#1296235
Byt bara till ljusreglage från en bil med Halogenstrålkastere och i med vanliga Halogenljus.Inga fula stylinglampor utan helt vanliga original. Bilprovningen vet inte om bilen hade xenon från början eller inte...
M56 låda v70

Inte ohörd med lagerljud i M56, har bytt n&ar[…]

Kollad att fjäderbenen är till V70XC (X[…]

har den inte gått sedaan lev lär den ju[…]

Nä när du har lagt in mjukvaran få[…]