Här diskuteras allmänna bilfrågor oavsett märke som inte passar in i övriga forum.

Moderator: Moderatorer

av Tyko
#1335046
Hej.
Hoppas nån här har bra information....
Har problem med en automatlåda aw55
Köpte bilen trasig och försöker laga.
Hela ventilpaketet var demonterat vid köp så jag återmonterade det och provkörde.
Funkade kanon i ca 1mil sen la det av och driver inte alls varken framåt eller bakåt.
Vilar bilen några timmar så kan det funka igen i ca 10sek men sen kass.
Demonterade hela ventilpaketet o mätte upp solenoider men utan fel, testade att värma men utan fel.
Återmonterade o då funkade det ca 1mil igen men sen samma problem :-(
Summa av detta så verkar det funka ett tag när ventilpaketet blir dränerat helt från olja.....
Några tipps?
av Tyko
#1338481
Inte gjort i en handvändning att byta filter på en Aw55-50sn😔
Massor med lamelldelar i botten på lådan
92FDCAAF-7F74-4353-81EC-925ED336BA52.jpeg
92FDCAAF-7F74-4353-81EC-925ED336BA52.jpeg (833.91 KiB) Visad 622 gånger
Bilagor
0B48FF1F-3190-4FFA-900D-542C98259018.jpeg
0B48FF1F-3190-4FFA-900D-542C98259018.jpeg (523.81 KiB) Visad 622 gånger
Användarvisningsbild
av VolvoB20
#1338541
Imponerande arbete....

Så där såg det ut i min Haldex i förra veckan när pumpen gav upp för andra gången på 12.000 mil. Fullt med material som slitits från lamellerna.

Spännande, v40in har ryckt till några g[…]

Jag är själv kund hos Tibber mest pga de[…]

Krav för att ladda v90 T8?

Om man nu får länka?

"Smart" laddbox från Tibber

Jag är själv kund hos Tibber mest pga de[…]