Här kan ni klottra av er sport, politik, efterlysningar m.a.o offtopic!!!

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
av VolvoB20
#1285053
Statistiken AFP lutar sig mot jämställer ett barn fött i Europa med utsläpp av 60 ton koldioxidekvivalenter i klimatpåverkan. Att avstå från barn är ur denna synpunkt över hundra gånger så effektivt som det näst mest klimateffektiva tipset på listan: att sluta köra bensindriven bil.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolu ... ll-varlden
Användarvisningsbild
av mikethebik
#1285110
En väldigt självklar sanning, överbefolkning är det stora problemet som ingen uppenbarligen vill tala om, eller ens tänka verkar det som.
Spelar ingen som helst roll vad vi gör för åtgärder för övrigt när jordens befolkning ökar med 10 miljoner varje månad, ett Sverige varje månad! Och det så kallade Världssamfundet kör vidare med sina skygglappar och hänvisar till IPCC istället för att ta tag i det verkliga problemet! Snacka om strutsbeteende!

Och våra egna sandlådepolitiker tror att Sverige är det enda landet på planeten eftersom endast vi med diverse skattehöjningar skall fixa biffen!
Vi borde göra som fransmännen, stå upp mot dumheterna!

Mike
Användarvisningsbild
av SRT
#1285206
Kina och Indien reser sig dag för dag och släpper ut mer och mer föroreningar men lilla Sverige ska minsann rädda hela världens klimat bara vi sitter stilla resten av livet i ett land med t ex gamlingar som har så dålig pension efter ett helt livs arbetande så de får stå i kö till soppkök runtom i landet.Hemlöshet som inte ska existera enligt lagen och ändå så ökar denna hemlöshet.Flera cancersjuka detta år som dog i väntan på hjälp för sin sjukdom och nu har ledningarna på dessa sjukhus Lex Maria anmält sig själva.Måste vara en ganska klen tröst för de redan avlidna och deras anhöriga, osv.Men klimatet ska minsann lilla Sverige rädda.Däremot är det fastställt att det är himla tryggt att vara politiker i bla detta land där man tydligen inte ens behöver ha någon regering mer än två månader efter valet !?.Nä fy f_n, jag förstår den Franska befolkningen och övriga länders befolkning som börjar tröttna mer och mer.
Användarvisningsbild
av joel80
#1285216
FUD.

Vi i Sverige och Europa släpper ut betydligt mer per person än Kina och Indien.
Menar du att vi ska kunna leva ett skitigare liv för att vi är färre personer?
Snacka om att vrida det till sin fördel för att kunna fortsätta "business as usual" och skita i sitt ansvar.

Kina försöker i allafall vända utvecklingen, och har trots en kraftigt växande medelklass och behov av energi lyckas vända utvecklingen på flera områden.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Kv ... l-for-kina

Den verkliga bov som väl finns idag är väl USA med Trump vid rodret... Men vi svenskar och européer är inte långt efter. Att vi dessutom pekar finger samtidigt som vi vill upprätthålla vår egen "rätt" till höga utsläpp.. Så j**la skenheligt. :/
Användarvisningsbild
av mikethebik
#1285244
SRT skrev: lör 08 dec 2018, 11:53 Kina och Indien reser sig dag för dag och släpper ut mer och mer föroreningar men lilla Sverige ska minsann rädda hela världens klimat bara vi sitter stilla resten av livet i ett land med t ex gamlingar som har så dålig pension efter ett helt livs arbetande så de får stå i kö till soppkök runtom i landet.Hemlöshet som inte ska existera enligt lagen och ändå så ökar denna hemlöshet.Flera cancersjuka detta år som dog i väntan på hjälp för sin sjukdom och nu har ledningarna på dessa sjukhus Lex Maria anmält sig själva.Måste vara en ganska klen tröst för de redan avlidna och deras anhöriga, osv.Men klimatet ska minsann lilla Sverige rädda.Däremot är det fastställt att det är himla tryggt att vara politiker i bla detta land där man tydligen inte ens behöver ha någon regering mer än två månader efter valet !?.Nä fy f_n, jag förstår den Franska befolkningen och övriga länders befolkning som börjar tröttna mer och mer.
Jag har tröttnat på denna j...a skenhelighet från våra politiker för länge sedan som använder klimat och miljö som argument för att klämma ut mera skattepengar för varje dag för att betala för resten av världen som inte gör ett skit för att i första hand begränsa folk-ökningen som är grundproblemet.
Den som inte fattar denna ekvation borde börja på lekis igen!
Om 10 miljoner i Sverige lägger sig att dö påverkar det inte klimatet ett skit, basic matte!

Mike
Användarvisningsbild
av joel80
#1285246
Skenhelighet är ju att tro att vi själva är så jävla duktiga ch gnälla på andra, när vi själva är bland de värsta.

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/11955704
"Normalt sett står vi inte ut med kognitiv dissonans"
"Det brukar också åtföljas av handling, men här gör det inte det!"
av Lövet
#1285254
Det här ämnet får ni diskutera på annat forum. Detta är inte Flashback.
V50 homesafe

Sorry, Har inte set nån parameter som kan &a[…]

Bästa bensinstationskedjan?

Macken är kanonbra för småskit som[…]

Första frågan lyder: vafan ska man t&a[…]

Volvo V50 dåligt halvljus

Upplever också att jag har dåliga ha[…]