Säkerhet, larmsystem, centrallås, startspärr, alkolås, rattkryckor, hur man försvårar för tjuven att göra inbrott etc. Dvs. I princip allt som har med säkerhet att göra. OBS! Skriv vad det gäller för bil- samt årsmodell, så blir det lättare att hjälpa till!

Moderator: Moderatorer

#1352580
Detta är ju högst aktuellt nu. Jag löste det genom ett besök på Ikea idag. Köpte en liten kakburk i metall för 25kr. Till barnens stora förtjusning var det dessutom kakor i den som måste ätas upp för att pappa skall kunna använda burken till bilnyckeln


Skickat från min iPhone med Tapatalk
#1352582
Har märkt att bilen inte vill låsa upp sig om jag har nyckeln i vänster ficka och närmar mig bilen med höger sida först så att säga.
Det funkar inte heller om jag har telefonen med sitt fodral i samma ficka. Magnetlåsning på locket.
#1353065
Shaky skrev:Att förvara nyckeln i en "påse" funkar ju men inte smidigt.

Hitta denna https://keylessprotector.com

Någon som testat?
Jag har tittat på den och för att det ska fungera för oss, så måste jag köpa två. Det blev inte billigt... Tyckte inte det var värt det. Blir en "påse" vid ställen där det rör sig mycket folk. På natten har jag bilen i eget garage.
#1370123
Det är långt ifrån alla vanliga plåtburkar som är tillräckligt HF-täta för att nyckeln ska bli oanvändbar. Jag provade med en metallburk, med ett till synes tättslutande lock. Lade i nyckeln, gick ut till bilen och det gick bra att låsa upp ändå. Kanske lite kortare räckvidd, men inte mycket.
Långa och smala slitsar, som locket mot burken, släpper igenom strålning polariserad i samma riktning som slitsen. Den kan få funktionen av en spaltantenn, som snarast gör signalen starkare i vissa riktningar, om man har otur.
Lite ryckig gång

Hej igen när min bil börjar gå lit[…]

Multirem - dags o byta?

är nog därför den inte är bytt[…]

Felmeddelande

Hej, Jag har samma problem från början […]

Jo, takk for det, Bullmark. :-) Nå skal de[…]