Lite återkoppling & reflekterande..... först när vi flyttade in i huset införskaffades en Weber 57cm kolgrill med sidobord (kommer inte ihåg beteckningen) men den såldes snart för att gå över till gasol. Nu i efterhand så ångrar jag lite att jag sålde kolgrillen då det ena inte nödvändigtvis behöver utesluta det andra.... en stark fördel som kolgrillen har som de flesta gasolgrillar inte har (såvida den inte har infraelement som komplement till de vanliga brännarna) är att kolgrillen kan komma upp i en värme som den traditionella gasol grillen inte kan.
Med handen på hjärtat så är gasolgrillen helt enkelt enklare att använda....mer praktisk helt enkelt.
I de bästa av världar så kan jag tänka mig att entusiasten har både gasol, kolgrill & smoker.....varför begränsa sig

Smoker hade inte varit fel att testa....synd bara att de som är bra är så dyra.
Fick tag på en stor & fin mörad fläskytterfilé som åker på grillen om några dagar.... faktiskt en av favoriterna då resultatet alltid blir bra.... & väldigt gott.