Volvo XC90 (15-), S/V90 (16-) relaterade ämnen. OBS! vid motorproblem försök att ange vad du har för motor i bilen...

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
av Ilduce77
#1388532
Det där är väl bara de sista 20 cm av hela systemet?

Öppning i kofångaren behöver väl också göras. Eller är det förberett redan kanske?
Användarvisningsbild
av JonasElander
#1388546
Vore lite nice om man kunde docka på två slutrör, ett fake och ett som linjerar med original :)

Men det går alltså inte?
av UnleashFusion
#1388550
Själva "slutrören som du länkar från bilia" är enbart den estetiska-aspekten. eller som alla inscription/r-design har som standard; https://www.bildelsbasen.se/se-sv/Volvo ... la/?page=1 .

I ditt fall har du singelrör, alltså den runda.. och för att kunna montera den rektangulära slutrören behöver du byta nedre spoiler så exteriören passar samt måste du även kapa din runda-ändrör för att få den rektangulära slutrören att fungera med din avgassystemet längst bak.. då kan jag tänka mig att det kommer kosta minst 5-7k kr

Du kan givetvis byta ut avgassystemet från singelrör till dubbelrör. https://www.bildelsbasen.se/se-sv/Volvo ... -31493489/ då behöver du fäste så den inte ramlar av på ena sidan. du kommer även behöva byta ut din nuvarande nedre-spoiler(den svarta plasten) mot en med 2 platser: https://www.bildelsbasen.se/se-sv/Volvo ... -Bak/Alla/ * / eller så får du kapa/klippa på din nuvarande för passformen.
* https://www.bildelsbasen.se/se-sv/Volvo ... pare/Alla/ olika dämpare som du kan kolla på*
av Carlsson1983
#1388563
Kanske en dum fråga?! Om jag köper kitet som jag länkar till och sätter ditt. Kapar det röret jag har i rätt längd så det passar. Sedan är andra sidan bara ett ”fejk” slutrör. Borde inte det funka? För det är bara det estetiska jag vill åt.
av Carlsson1983
#1388628
Skulle ha läst länken lite noggrannare och sett att det bara var slutrören för det priset. Trodde det var hela nedre kitet. 🤦‍♂️
Byta till nya baklyktor??

Det ska finnas en tråd på Swedespeed o[…]

170 hk ur 1,3 liter är 130 hk / liter Bmw p[…]

Med 3000-mils serviceintervall sa verkstaden att b[…]