Här kan ni medlemmar presentera era bilar med bilder, information etc. Skriv gärna era projekt ni håller på med också! Max en tråd per bil!

Moderator: Moderatorer

#1565770
White skrev:Snyggt!

do88 grejerna flödar en hel del bättre än original. Kör med deras rör/slangar på min 945 med.
Ja det kan jag verkligen tänka mig, har även införskaffat en luftfilterbox från dom som ersätter original :-) Den gjorde storskillnad mycket snabbare gasrespons samt mer acceleration. Originalbox på dessa är väldigt restriktiv i luftflöde :-)
#1565771
Har varit på skroten å bokstavligen slaktat en hel V50, varför? Jo för den hade original RTI som jag ville åt 8-) Varför vill jag ha original RTI? Jo för att den är tuff 8-) Samt så tycker jag det är kul å eftermontera/retrofit saker :-)
Fick tag i precis allt jag behövde, alla styrenheter, kabelhärva som jag bokstavligen fick slakta, så bara montering i min bil som väntas plus mjukvara.
#1575263
Nu har jag monterat in allt i bilen :-) bara mjukvaran kvar.
kablaget var fördraget bak i bilen för styrenhet GPS och styrenhet TCM samt antenn kabeln från styrenhet GPS till hajfenan på taket :-)
Inget kablage för skärm, MMM var fördraget så där fick jag dra nytt samt nya fiberkablar.
Kollade med volvo vad en kartuppdatering kostar (DVD baserad) kostar 3500kr och kartorna är från höst 2015 :-o :-/
Användarvisningsbild
av DayDreamer
#1581013
Var till volvo förra månaden och laddade in mjukvaran för RTI. Dom fatta inte vilken mjukvara jag ville ha så fick leta upp den själv och art:nr :bored: sen vart frågan varför jag ville ha den :bored:

skitsamma nu fungerar den iaf :-) Frågan är nu bara vart kan man hitta nyare kartor för en billig peng? Volvo vill ha 3500kr för 9 år gamla kartor och det ger jag inte.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Fick du ordning på missljudet i motorn?? Vet[…]

Lossa bromsskivor bak XC90

Det sitter justerbar expander i trumman, men den v[…]

Du kan skriva det, och du kan möjligen f&arin[…]

Skrammel från D4

Konstaterat att det är styrservon som gett me[…]