Säkerhet, larmsystem, centrallås, startspärr, alkolås, rattkryckor, hur man försvårar för tjuven att göra inbrott etc. Dvs. I princip allt som har med säkerhet att göra. OBS! Skriv vad det gäller för bil- samt årsmodell, så blir det lättare att hjälpa till!

Moderator: Moderatorer

av 3under3
#1448953
Hej!
skulle behöva tips och hjälp från någon som kanske varit i samma sits. Har tre barn under tre år som behöver ha bakvänd bilbarnstol. Vi kör v90 från Jan -18 och där står att man inte får placera stödben i mitten bak. Vi vet inte hur vi ska lösa det då vi behöver kunna skjuta förarsätet fram och tillbaka, en är 160 cm och en är 185. Att ha tre stolar fastmonterade i alla yttersäten gör ju att det är väldigt komplicerat att ta sig in i mitten bak för den vuxna som inte kör. Vi behöver ha det så här i ungefär 2 år så det känns som det måste finnas en smidigare lösning? Just nu har vi babyskydd med isofix bakom föraren vilket gör att det går lätt hoppa in när babyskyddet klickas bort.

Men jag hade velat ha en bilbarnstol mitten bak. Men utan stödben betyder väl att den behöver lutas på framsätena? Kan vi ändå flytta förarsätet fram och tillbaka då?

Någon som löst detta? Ge mig tips och råd tack!
Vet någon varför stödben inte får vara mitten bak? Och vad skulle hända ifall vi ändå sätter stol där?
Tacksam för tips!!

Det bästa med den nya är att man kan &ar[…]

Utenom Saab`en og Volvo`en så er nok de andr[…]

Skit när grejerna inte passar! :-(

Ähh bättre att sätta dit en liten s[…]