Bilstereo, DVD, GPS mm...Tips och trix…ej modellspecifik

Moderator: Moderatorer

#1502087
Jag vill montera in en baslåda i en v70 då jag vill ha bas med min musik. Kan inte ha basen ifrån orginal högtalarna på då det skapar vibrerande ljud från b stolpen, (har kollat finns inget löst i stolpen. ljudet försvinner om man öppnar dörren) Så vill ha en separat bas och stänga av basen i dörr högtalarna. Men nu är det så att jag vet inte var jag kan montera basen. Bagaget är inte ett alternativ då platsen inte finns där. Först tänkte jag en lågprofil baslåda under förrar/passagerar sätet men där finns ju ingen plats på denna bil.
Finns det några andra ställen? eller har jag bara två alternativ endas 3 personer i bilen eller acceptera baslöst ljud?
#1502122
Funderade också på reservhjuls baljan men då kan jag garantera att jag får punka direkt och behöver bärga bilen då reservhjulet ligger i nått förråd.
Tror man blir av med passagerar sidan om man monterar något i fotbrunnen är väldigt lite plats där redan normalt. Behöver kanske acceptera att jag skippa bas och köra men 0% bas.
#1502779
Hade en V70 2001:a en gång med värsting ljudanläggning i och under golvet i lastutrymmet satt en Subwoofer (basen). Kanske finns nåt sånt att köpa på skroten som kan passa i din V70 04:a?
Exempel på hur en sån Subwoofer ser ut:
Ovansidan:
https://www.bildelsbasen.se/sv-se/pb/S% ... 89/8633653
Undersidan:
https://www.bildelsbasen.se/sv-se/pb/S% ... 03/8633653

Hur långt har dina bakdämpare gåt[…]

Japp då blir det till att byta motor på[…]

Jag skulle gissa att lamellen kärvar på[…]

1. En säkerhetsgrej som somliga vill ha, volv[…]