Volvo 850, S/V70 (97-00) , V70XC (98-00), C70 (98-05)
relaterade ämnen OBS! vid motorproblem försök att ange vad du har för motor i bilen...

Moderator: Moderatorer

av jantt
#1291783
Hej

På min C70 2000 sætter jeg scanner i OBD stik.
Der er power men ikke noget signal.
Alle 3 lamper i scanner lyser når jeg sætter den til, men 2 af lamperne slukker igen og kun power lampe lyser.
Har prøvet at skifte ledning, men det hjælper ikke.
Den har virket tidligere og sikring er ikke gået
Hvad er fejlen ?
Kan det være en dårlig stelforbindelse ?
av c7098
#1292047
Det kan ju vara fel på själva OBD läsaren som är trasig, jag hade en som bara slutade fungera, köpte en ny och nu fungerar det som det ska igen. Jag kör med Bluetooth OBD läsare som kopplas till mobil med Torque appen, klarar det mesta.
av jantt
#1292111
Har prøvet 2 forskellige med Torque app og Vida hos Volvo og intet virker.
Har fået at vide at jeg skal prøve frakoble batteri, så det prøver jeg imorgen
av jantt
#1292235
Det hjalp ikke at frakoble batteriet :-(

En gang imellem lyser min abs + stc lampe. Mener at have læst at fejl på abs styrenhed kan have indflydelse på obd stik.
Er det rigtigt ?
av c7098
#1292293
Om jag förstår rätt så har du provat Vida (hos Volvo?) och andra OBD läsare utan att få kontakt med bilen. Om inte frånkopplat batteri heller hjälper så tyder det på dålig eller bruten kontakt i OBD uttaget alternativt ledningar eller säkring.
av jantt
#1292311
Ja arbejder selv hos Volvo
Opdager nu at der er sikringer til OBD stik i begge sikringsboxe.
Checker den anden sikringsbox efter arbejde. Har kun checket den ene.
Har skiftet ledning i tunnelboks med nyt OBD stik
av jantt
#1292327
Mærkeligt. Pludselig fik app på telefon kontakt med scanner.
Må se på arbejdet om Vida også kan få kontakt
av c7098
#1292424
Om scannern fungerar så bör ju även Vida fungera, skulle man tycka.

Har en fråga, om du inte misstycker, eftersom du jobbar på Volvo och har samma typ av bil som jag har. På senare tid har min OBD Torque app inte kunnat läsa Engine Coolant Temperature, den visar 0 grader, mätaren i instrumenthuset ser ut att fungera normalt, men bilen uppför sig lite ryckigt.
Kan det vara tecken på fel på motortemperatur sensorn, ECT?
#1292463
Det plejer at være sensor som sidder ved termostaten der går istykker

obs jeg er ikke mekaniker, men arbejder på reservedele
Obekväm förarstol

Nä det är svårt att provköra[…]

Sulfat och svavelföreningar luktar kattpiss i[…]

b20 väldigt trött

Ett enkelt sätt att kolla kamaxeln (var ett s[…]

Baklyckta xc60, 31323035

Denna operation erfordras om man behöver byta[…]