Här kan ni klottra av er sport, politik, efterlysningar m.a.o offtopic!!!

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
av Allinug
#1520620
De saker som Kreml säger att väst gör mot dem är det som Kreml gör mot Ukraina. Ryssland utövar alltså nazism.

Hitler ville förena tyskar i stort tyskt rike. Kreml vill förena ryssar ett ett stort ryskt rike, alternativt ryska lydstater. Därav operationen i Ukraina.

Samtidigt också etnisk rensning i Ryssland, genom att skicka oönskade till fronten.
Användarvisningsbild
av VolvoB20
#1520723
vjohnj skrev: tor 24 nov 2022, 13:54 Men Putin o Co har ju nu sagt att dom inte längre är ute efter att få bort "Naziregimen" i Ukraina?!

" Russia is not seeking to depose the current Ukrainian government, Kremlin spokesperson Dmitry Peskov has revealed. He has also expressed confidence that Moscow will achieve its goals in the country, without specifying what they are. "
Ja, Putin är ju någon man verkligen kan lita på vad han lovar, :x
av Lövet
#1520732
"Hur vet man att Putin ljuger?"
"Munnen rör sig"
Användarvisningsbild
av Allinug
#1521049
Putin har ju gjort mycket som varit bra för Ryssland under sin tid vid makten, men han borde ha avgått när han var på topp. Nu kommer han bli ihågkommen som urtypen för dåligt ledarskap. Riktigt dåligt att dra in sitt folk i ett anfallskrig och vilseleda dem så grovt.

Men demokratiska idéer utmanas just nu på många ställen i världen. :crying: Även i gamla, fina Sverige.
av Erik Å
#1521053
Allinug skrev: sön 27 nov 2022, 20:51 ..Men demokratiska idéer utmanas just nu på många ställen i världen.
Nu har väl Ryssland aldrig någonsin varit demokratiskt.. ? :oops:
Men vi var väl många som ändå började betrakta Ryssland som någorlunda civiliserat när 70 år gått efter WW2. Trist att inse att det var ett totalt misstag. Det finns absolut inga ursäkter för en nation som sätter in missiler mot bostadsområden och sjukhus. Någon höjdare antydde i ett ryskt tv-program att man är ute efter att eliminera den ukrainska befolkningen, det förklarar ju terrorbombning mot civila.

Jag hittade en intressant youtube-video: Warthog Defence skiljer ut sig från de många "fake-news" kanalerna men visst bör man ifrågasätta deras trovärdighet. Jag har iallafall betraktat dem som en av de mer trovärdiga.
Hursomhelst, här påstås det komma information från en rysk "whistleblower" att Ryssland vägde mellan att angripa Japan eller Ukraina och valde till slut det senare.
https://youtu.be/vUk3kLXVgDM?t=6
Senast redigerad av 1 Erik Å, redigerad totalt 0 gånger.
av Volvoold
#1521054
Lövet skrev:"Hur vet man att Putin ljuger?"
"Munnen rör sig"
Det gäller tyvärr många politiker och myndigheter, även här i Sverige. . Sossarna skulle inte höja bränslepriserna innan valet 2018? men det blev det ändå..... [borttagen konspirationsteori om vaccin]
Användarvisningsbild
av torbjorn_75
#1521064
Volvoold skrev:Det gäller tyvärr många politiker och myndigheter, även här i Sverige. . Sossarna skulle inte höja bränslepriserna innan valet 2018? men det blev det ändå..... Och titta på Folkhälsomyndigheten angående "covidvaccinen".
Bränslepriserna sätts av marknaden, vi har inte planekonomi och oljepriset kan rusa när som helst så ingen kan lova sänkt bränslepris det är önsketänkande.
[borttaget svar på konspirationsteorin om vaccin]
Användarvisningsbild
av Allinug
#1521067
Vad jag förstår så har de haft valobservatörer vid ryska val, men förra valet tilläts inte det. Det förekom rapporter om omfattande valfusk. Partiet ”Enade Ryssland”, konservativt med populistiska element , och fick 2/3 majoritet i duman. Hmm, konservativt med populistiska element - det låter ju som Sveriges nya regering…

[borttaget svar om konspirationsteorin om vaccin]
Senast redigerad av 1 Allinug, redigerad totalt 0 gånger.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 89

Jotack, jag har fått testa på den :[…]

trimma volvo ltt 944

har fått hem gröna r spridare som jag s[…]

Start nyckel vrider ej

Ta bort plastkåpor uppe/undre. Så ser […]

Ardal, Du kommer säkert bli nöjd med di[…]