Volvo 700, 900, S/V90 (95-98) relaterade ämnen. OBS! vid motorproblem försök att ange vad du har för motor i bilen...t.e.x B230A, K, E, F och så vidare....

Moderator: Moderatorer

av Tenco
#1499500
Tjenare
Säkring nummer 21 går på min volvo 940 så fort man sätter i den

Tog ut mätarhuset för att byta lampor. Fungera fint och lyste. Körde 10 meter så gick säkringen och nu gör den det hela tidenm

Kopplade ur sido lamporna samt hel och halvljus. Har kollat kablarna vid dragkroken å de såg fina ut och alla kablar som är bak i skuffen samt dom som sitter på baklyktorna och säkringen går endå!!

Säkringen går inte på läga (O) men den går på mitten läget och åt höger. Men om jag tar ur hel/halvljus relät kommer ingen ström på säkringen på läget åt höger.

Vredet är inte trasig då säkringen går även om man kopplar förbi vredet direkt på den vuta kabeln som säkring 21 styrs via.


Någon som känner igen sig??
Användarvisningsbild
av lennarte
#1499516
Där är andra saker också (förutom P-ljuset som jag tror det handlar om) som går på den säkringen. Nu vet jag inte årsmodell, men hittade detta på "nätet"
21 LH parking lights (front and rear), license plate light, light for: ash tray, heater, control panel, switch for heated rear window 15
Användarvisningsbild
av lennarte
#1499627
Det står LH parking lights, det betyder ju vänster p-ljus (både fram och bak). Fungerar höger sida? Hur ser glödtrådsvakten ut?
av Tenco
#1500030
Tjena!
Glömde bort tråden...
En kabel till belysningen bakom knapparna nrevid ratten hade lossnat och jordade mot en skruv.
Yttertemperatur mätare

Bytte sensorn i förmiddags. Avhjälpte ty[…]

Polering sedan 2k lack EX: LÄNK-->https:/[…]

Felmeddelande på antisladd

Kan vara givare,krans, hjullager eller styrvinkelg[…]

Weber 32dir på en b20

Hr inte siffrorna i huvudet men någonstans s[…]