Volvo S80N (07-16), V70 II (08-16), XC70 II (08-16) relaterade ämnen. OBS! vid motorproblem försök att ange vad du har för motor i bilen...

Moderator: Moderatorer

#1402179
Dom där florerade i någon tråd för några år sedan. Fanns att köpa på biltema eller jula typ. Kolla på bildelsbasen.se om du hittar original dämpare där,om du inte vill Köpa nytt.

Skickat från min SM-A405FN via Tapatalk

#1402974
De har lyckats skära ut väldigt jämna och fina ringar i spoilern efter dessa special endrör, eller är den skruren på det viset från början?.

Förövrigt, vad säger ni om jobbet att köpa färdiganpassat system för bakre delen(fram till och med främre ljuddämpare), hur svårt är det att byta på egen hand om man kör med original utförande?

Det ser ut som att man försökt updatera bilen med r-design i efterhand men inte riktigt gått hela vägen, i det stora hela så anser jag det lyckat men jag kan hålla med om att rören bak inte ser så bra ut. Tittar man på bilen som en hel het så känns det som bakspoilern från r-design där det finns anpassning för rören i spoilern hade passat in bäst.
#1402994
Jag tror det är små uttag i bakkjolen även om rören går neråt, för att det skall vara ett ordentligt avstånd mellan rör och plast.
#1403006
Precis som MartinS skrev, och som du kan se här: https://www.bildelsbasen.se/se-sv/Volvo ... -39883124/ Detta är den vanliga nedre-spoilern som inte är R-design. Har man utrustningen(Kinetic) den lägsta i segmentet hade du inte ens fått en lackad-metallic-nedre-spoilers bak,fram och vid sidorna utan då hade det varit den hederliga, fula svart/gråa-plast runt om bilen och såhär ser en R-design ut(dock är detta för en bil med 1 ändrör) https://www.bildelsbasen.se/se-sv/Volvo ... rice&asc=0
Tät vevhusventilation?

Absolut inte vanligt. Kan inte minnas att jag bytt[…]

Har en dansk V60 MY2020 Early. Skrev där[…]

Var det inte någon återkallelse p&arin[…]

Candid connections: Platform for casual relationsh[…]