Volvo S80N (07-16), V70 II (08-16), XC70 II (08-16) relaterade ämnen. OBS! vid motorproblem försök att ange vad du har för motor i bilen...

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
av Taxen47
#1306415
Funderar på hur det är att sätta dit led i stället för de gamla som lamporna glappar hela tiden.Sökfältet är ju inte google direkt,så det kanske har tagits upp tidigare.Har Volvos drag med 13 stift med adapter till 7 stift.Kärra modell äldre.Har läst nån gång att bilen inte får rätt motstånd till led och larmar.Hur är det med detta?Skrivits att man måste ha ett motstånd.Vilket motstånd och var sätter man det?Köpa var?
Användarvisningsbild
av Taxen47
#1306419
Hur funkar de om man hyr ett släp?Många är väl utrustade med led,då de brukar vara av nyare modell.Har de monterat in motstånd i kärran för att kunna täcka upp?
Användarvisningsbild
av ER
#1306455
Byter man TRM till den som kom 2013 så fungerar det kanon för den klarar av just LED och den låga strömförbrukningen samt att den monteras på den uppdaterade positionen under lastgolvsprofilen och inte mitt på golvet där den äldre sitter, bytte till 13-pol kontakt i samma veva. Har numer LED på alla släpen i armaturer avsedda för LED, dvs kompletta lamphus med LED. Ny mjukvara för TRM behövs när man byter till den nya.
Om kriget kommer...

Visst, när vägarna blir förstö[…]

Har förberett med att beställa mjuka mat[…]

På min 745-a hade socklarna till varselljus […]

2 nya sommardäck fram 2 till på plats […]