Moderator: Moderatorer

#1555374
@HakanS, Ska boka service till december och mailat olika Volvo ÅF och några andra. En vanlig service med kupefilter typ. Skiljer 1800kr som mest mellan olika ÅF här i närheten hittills. Så är man lite om sig och vet att man skulle kunna serva bilen på annan ort finns där lite att hämta :)
#1555376
Micce1980 skrev:@HakanS, Ska boka service till december och mailat olika Volvo ÅF och några andra. En vanlig service med kupefilter typ. Skiljer 1800kr som mest mellan olika ÅF här i närheten hittills. Så är man lite om sig och vet att man skulle kunna serva bilen på annan ort finns där lite att hämta :)
Får väl påminna om BilBengtsson i Ystad och Sjöbo, det glömde du ju sist! ;-) Dom är numer uppköpta av BilMånsson och jag har ingen aning om hur det har, eller ska, påverka priserna. Meddela gärna om resultatet. :-)
#1555377
@EbbevonVolvo, Har mailat de, nu :-D Tack.

Har fått med Bilmånson mm. Ska ev. passera uppåt Småland och de är överlägset billigast hittills :)
#1555390
Har bokat delkontroll för strålkastare på bilprovningen, efter bytet till nya lampor i helgen så lyser det knappt upp bilens regplåt framför. 10m sen är det som en helt skugga.. kanske justerar upp lamporna innan och sen eventuellt återjusterar på kontrollen.

Har även slipat lite på listen som är känd för att gnaga på lacken, mellanrummet blev större nu. Får kanske trycka in något under som tvingar listen att vara i "luften"
#1555468
Lagat (provisoriskt) avgasröret på 745-an mellan kat och främre ljuddämpare. Det blev en "proffsig fusklagning" denna gång, både tätt och starkt. Den delen som "gått av" finns inte att köpa ☹️ den "tillhör" katalysatorn. Som inte heller går att köpa 🤔🤮 (16V motorn). Svetsade om katen (både fram och bak för 7 - 8 år sedan och det höll tills för 14 dagar sedan, då gjorde jag en icke proffsig fusklagning 😁😁
#1555481
Flyttat upp bakrutetorkaren ett hack. Antar att den första ägaren använt den en del för jag har mes råkat komma åt knappen några gånger och har även stängt av att den ska starta automatisk vid backningfunktionen ;-)
  • 1
  • 1804
  • 1805
  • 1806
  • 1807
  • 1808

Jag har bytt tre ggr på min. Jag har alltid […]

Vida

Får inte riktigt grepp på VIDA. Ä[…]

Månkarbo

245 med lite elproblem

Torkarmotorn kan vara "körd", f&oum[…]