Volvo XC60 (18-), V60(19-) och S60 (20-) relaterade ämnen. OBS! vid motorproblem försök att ange vad du har för motor i bilen...

Moderator: Moderatorer

#1455208
boeder skrev: ons 14 jul 2021, 18:55 Kameran vart borta från CBV bilarna i ca.2mån, las tillbaka under veckan såg jag, dock ingen Blis på CBV 60 Bilar, men på 90 bilarna är det 360 och Blis. Sen är levtiden ca. 5-6mån, så de kanske räknar med att det finns hemma,, de bilar som tillverkas nu har nog inte dessa, det sätts väl ihop redan från underleverantörerna och de måste ju ha order inne någon månad innan för planering, men kill gissat lite nu.
Kan bekräfta att CBV bilarna också fått samma budskap. Jag beställde 11:e maj och blev kontaktad (telefon) 2:a juni vilket sedan också bekr med ett e-mail ("Din bil levereras utan BLIS, Cross Traffic Alert och 360 kamera."). Leverans under oktober säger VOC och så har det varit hela tiden, jag har ingen info om vecka. Har fått nedsättning med 3:e månadens "prenumerationsavgift" med 2500:- vilket känns helt ok. Jag funderar så klart på om jag ska "byta bil" redan nästa år om man får ordning på komponentbristen så jag får en bil med 360 kamera, BLIS och Cross Traffic Alert. Det beror väl lite på vad månadsavgiften blir den dagen.

Första gången jag kör med CBV, har tidigare alltid köpt bil privat. Funderade på att köra personalbil/förmånsbil först men när jag såg CBV så blev det rätt så ointressant. Det kanske är någon krona billigare med personalbil/förmånsbil men då är jag inlåst på 3 år, och skulle jag jämföra med all utrustning som jag får med i en CBV bil så vet jag inte om det är billigare med personalbil/förmånsbil ens.

Nu hoppas jag på att min bil kommer sent september och att jag första dagarna i oktober får hämta den (man betalar för hel månad så att hämta bilen i slutet på månaden är ju dumt :-) ).
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159

Att blir så här vet nog bara Volvo men […]

Låter kanon, lycka till! Tapatalking with […]

Kopplingen

Tja allihopa har varit ett jävla jobb men har[…]

Motorn kommer fem en Tyota. Men ska numera bli ett[…]