Här kan ni medlemmar presentera era bilar med bilder, information etc. Skriv gärna era projekt ni håller på med också! Max en tråd per bil!

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
By MarcusJ
#1231943
Nu börjar det hända grejer i garaget!
Först fick jag tag i plåt från en helt rostfri bil på självplock:
Bild
Bild

Rostskydd kvar mellan plåtarna:
Bild

Börjar passa in plåten lite grovt ovanpå den gamla:
Bild

Och sedan var det bara att börja kapa ur den gamla rostiga plåten. Här är inte all plåt bortkapad ännu och längsgående balken sitter också kvar:
Bild

Nu är allt bortkapat på passagerarsidan och det har blivit dags att punkta fast golvet på lämpliga ställen för att kunna passa in det riktigt snyggt:
Bild
By Lucif3r
#1232097
Jag är lite nyfiken på hur det där med plåt fungerar på en självplock.... Går du bara dit med en tigersåg över axeln och börjar kapa i bilarna som finns där? :D Hur tusan prissätter dom sånt?
Användarvisningsbild
By MarcusJ
#1232253
Lucif3r skrev:Jag är lite nyfiken på hur det där med plåt fungerar på en självplock.... Går du bara dit med en tigersåg över axeln och börjar kapa i bilarna som finns där? :D Hur tusan prissätter dom sånt?
Jag åkte till Returbilen efter att jag kollat att de hade en 245. Frågade personalen om hur jag skulle göra, stack till Hyreslandslaget och hyrde en tigersåg, sedan satte jag igång att kapa.
När jag var klar kollade personalen vad jag kapat ur och så betalade jag 500 kr.

Jag är av tron att alla däck ska vara li[…]

S80 fräscha upp framvagn

En till fråga förresten, nu när […]

S80 07 2.5T

Jag tycker absolut att det är värt att r[…]

När kommer V60 till handlarna?

Är det någon som vet när nya V6[…]