Här kan ni medlemmar presentera era bilar med bilder, information etc. Skriv gärna era projekt ni håller på med också! Max en tråd per bil!

Moderator: Moderatorer

By batmac
#1223156
jag är ny på det här med garagetrådar. Jag funderade på en under hela mitt V70-ägande men det blev aldrig av. Jag funderade på det i somras när jag och sambon skaffade en V60 tillsammans, men inte heller då fick jag tummen ur. Så nu gör jag det, bara sådär! Jag har åtminstone lite planer jag hoppas genomföra. Eftersom jag haft bilen ett halvår så blir det kanske ett lite bildtungt startinlägg :lol:

Bilen inköptes relativt spontant med ca 2500 mil på mätaren i juli och efter att ha bilat 90 mil ner till Karlstad i min trötta törstiga V70 2.0F var det en fröjd att trycka plattan i mattan med D4:an även om inte det är något prestandamonster heller.

Jag har ingen bra lista på utrustning men det den inte har som jag kan sakna är den adaptiva farthållaren, elbaklucka och AWD . Däremot har den lampor som följer rattens rörelser, keyless drive och elstolar med minne. Det förstnämnda jätteroligt att leka med på parkeringen och dom sistnämnda har retat gallfeber på mig när jag (2m lång) av någon anledning haft både min och sambons (1,65m) nyckel i fickan och bilfan valt fel vid upplåsning. En hel dag höll jag på att få psykbryt på det där.

Bilder från handlaren:

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Några bilder från vägen upp

Bild

Bild

Bild

Lite planer jag har för bilen

[ ] Nya fälgar till sommaren
[ ] Tonade rutor bak
[ ] Eventuellt plocka bort modell/motorbeteckning
[ ] Polestar-optimering (svårt att få med sambon hör)
[ ] Eftermontering backkamera.


Ganska långsamt för att vara jag så byttes även skyltarna ut till varianter utan reklam! Blinkerslamporna däremot bytte jag fort ut till kromade ("Du borde ha sagt till innan, det är vår gemensamma bil" :roll: )

Bild

Bild

Vinterdäcken åkte på ganska tidigt pga en punka, men jag måste säga att jag tycker fälgarna är OK för att vara till vintern.

Bild

Bild

Vi installerade häromdagen en fast batteriladdare (Calix 1205). Valde efter mycket funderingar fram och tillbaka att inte köra med Volvos standardplacering av uttaget. Istället hamnade det i fronten, men fortfarande med plats för en eventuell led-ramp senare. Tyckte det blev OK.

Bild

Jag tror det var allt för nu. Vi får se om det stannar av eller om jag fullföljer några av planerna, god natt :D
By V60D5AWDPolestar
#1223163
Snygg bil, lycka till med planerna :-)-) Bonuspoäng för Höga Kusten-bron i bakgrunden :D
Användarvisningsbild
By Micce1980
#1223245
Tonat kommer göra susen, rätt färg på inredningen har du med ser jag :wink:

Hehe min sambo äger med rent krasst halva bilen men hon vande sig vid den förra, så länge jag inte gör en sak som sänker dess värde eller gör den mer lättsåld är hon ok med det
By batmac
#1224924
V60D5AWDPolestar skrev:Snygg bil, lycka till med planerna :-)-) Bonuspoäng för Höga Kusten-bron i bakgrunden :D
Tack! Jag tar egentligen främst bilder på bron varje gång jag åker förbi för att kunna skicka till en kompis som hatar att alla ska lägga upp bilder på den när dom åker förbi :lol: Tycker dock den är ganska fin.
Micce1980 skrev:Tonat kommer göra susen, rätt färg på inredningen har du med ser jag :wink:
Älskar den, men den är inte praktiskt. Nu har vi åtminstone inga (människo)barn som kladdar ner så det går ganska bra :)
Christian1984 skrev:Grattis till en mycket fin bil jag älskar V60 sportig och snygg även om jag själv inte har nån.
Tack! Har själv alltid tyckt att V60 är en snygg bil, ännu mer så efter faceliften 2014. Älskar bakljusen. Är dock rädd för att nya V60 kommer vara så brutalsnygg att jag kommer vilja byta. Ville egentligen ha en V90 men det gick inte riktigt hem, den är för stor.

---

Har inte hänt så mycket. Jag åkte ner till Karlstad nu för en begravning men med tanke på att jag åkte själv och vilken årstid det är så tyckte jag det kändes för drygt att köra sträckan i halka och mörker. Så bilen fick stå kvar. Har bara varit ute några kvällar för att få köra lite mer inspirerat på snöiga vägar. Det är roligt även med en D4 :)

Bild
Användarvisningsbild
By Magnus-B
#1225204
Snygg Bil!
Pangaea fälgarna är riktigt snygga och lurar ögat att tro dem är något större än 16"
Kör själv med dessa både sommar och vinter då jag trivs bäst med 16" hjul.
By batmac
#1228324
Det händer inte så mycket med min bil så jag glömmer av tråden. Men jag köpte mig en uppsättning fattigmanstoning (dvs solar plexius) av flygfors här på forumet. Det var väl inte riktigt vad jag tänkt mig, och inte speciellt mycket snyggare. Men det får vara så tills dess att det blir på rikt' :)

Bild

Byt säkring nr 20 i motorrum med en annan fun[…]

Vågar man köpa en XC70?

Jag har just bytt till en XC70 D4 Awd och egent[…]

Nu har en bil till blivit åtgärdad och […]

Diffus ljusbild ??

Men det kan vara så att den tidigare ä[…]