Här kan ni medlemmar presentera era bilar med bilder, information etc. Skriv gärna era projekt ni håller på med också! Max en tråd per bil!

Moderator: Moderatorer

#1202594
Micce1980 skrev:Nja, i så fall om du gör den avlånga plåten som sitter runt ventilationen med. Men är ändå skeptisk då det inte är "äkta". Tycker nog original ser med ädelt ut :wink:
Va mest ett test för att se hur det kunde bli. Har inte fått tag i alla lister ännu men har snart en helt komplett extra sats med alla dörrar, listen på instrumentpanelen samt mittkonsollen. Så då blir allt det folierat i så fall. Skippar möjligtvis att foliera mittkonsollen men får se :)
#1203717
Har sagt till mig själv att jag inte ska handla saker till bilen men man kan ju som vanligt inte låta bli... :roll:
Alltid stört mig på den gulaktiga belysningen vid fötterna sen man bytt till dioder i takbelysningen. Fick syn på att det fanns dioder som bara var att stoppa i originalhållare för fotbelysningen i bilen så vart en beställning. Resultatet ser ni här:
Bild

Före och efter:
Bild

Skall även passa i dem som sitter i dörrarna som lyser på marken så blir väl att byta dem också nån gång i framtiden, har en liten annan idé som skall testas så dörrsidorna måste bort hur som helst då.
#1204569
Mini_ice skrev:Blev kanon snyggt med belysningen! Vart köper man dessa? Har du funktionen att man kan ha belysningen i 2 olika intensitetlägen?
Finns att köpa hos hova.com
Ja de lyser starkt när man kliver i/ur bilen och har ett svagare konstant sken när man åker.
#1207075
Då var sommarhjulen avplockade för det här året och dubbdäck på.
Bild

Såg ut som att den slitit insida fram även detta året trots fyrhjulsinställning för knappt ett år sen... Vet fan inte vad de kan bero på, har kört med rekommenderat däcktryck och har inte varit några konstigheter. Börja ju undra om biljäveln är ramsne.... :roll:

Höger fram var inte så farligt sneslitet
Bild

Vänster fram värre
Bild

De är förövrigt betydligt mer slitna bak än fram över hela ytan också men de kanske de blir. Hade dock förväntat mig mer än 1 säsong på däcken... :shock: 19" jag hade på V70N såg knappt slitna ut efter 2 säsonger och de gick betydligt hårdare åt än på nuvarande bil.
#1208766
Liten uppdatering då, händer inte så mkt mer än att man kör och tankar :P
Upptäckte häromdagen att vindrutan spruckit i nederkant på passagdrarsidan. Har haft ett skapligt stenskott där sen i somras så var väl bara en tidsfråga.
Bild

Sen har jag beställt ett ledkit till helljuset för att se om man kan förbättra ljuset lite, och framförallt slippa det gulaktiga skenet när man har xenon i halvljus och extraljus.
#1210205
Inte fått ledkitet än då det tyvärr blivit försenat från fabrik så förhoppningsvis har jag de till slutet på nästa vecka.

I övrigt har det inte hänt mer än att service är bokad till 3 Januari. Då blir det vanlig årsservice + spolning och byte av olja i växellådan. Ska göra det i förebyggande syfte så man kanske slipper problem med lådan sen när bilen gått uppåt 30000 mil.
Kommer göra oljebyte i lådan med 6-7000 mils intervall är tanken likt Taxi osv.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40
Problem med ABS Volvo s70 98

Nej precis den lyser konstant men, har ju tillg&ar[…]

Jag använder mig av ett löst batteri. M[…]

V70 T6 304hk tråden

Jag har haft många VAG-bilar och dom bruk[…]

köpråd

Min fantastiska 2,5 ft polestar blev smashad s&ari[…]