Säkerhet, larmsystem, centrallås, startspärr, alkolås, rattkryckor, hur man försvårar för tjuven att göra inbrott etc. Dvs. I princip allt som har med säkerhet att göra. OBS! Skriv vad det gäller för bil- samt årsmodell, så blir det lättare att hjälpa till!

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
av Derank
#1298151
allt kommer att vara keyless så småningom, nycklar är ute. FPS är väl nästa implementering i bilarna. Det är ju bara löjligt att sitta kvar i stenåldern.
av Lövet
#1298156
TommyP86 skrev:Saken är ju den att keyless saknar en komponent egentligen. Nyckelsignalen kommer alltid vara så pass stark att den går att fånga upp. Borde krävas nfc-synk samtidigt, uppkopplat. Eller nåt. Säkerhetscertifikat var 8 timme kanske. Nfc har ju de flesta, och de som inte har nfc har nog inte keyless heller...

Att lämna keyless för att det är osäkert är bara dumt, det är hur smidigt som helst.
En funktion som jag tycker är obegriplig är att det går att köra hur länge som helst utan nyckel bara man lyckats starta bilen. Varför då? Det borde ju vara så att det bara funkade i 120 sekunder eller nånting så att man kan stanna säkert ifall signalen tappas. Varför går det att köra hela vägen till Moldavien utan nyckel?
Generatorn laddar 17.5 volt

Kontrollmäta med multimetern på str&oum[…]

Det har uppstått ett vinande/tjutande ljud v[…]

Blå till helljus (vänster) ja.

Vad skulle ni föreslå, lämna in bi[…]