...

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
av sthlm
#1296482
Tog upp en trend på fikarasten som jag tycker kommit smygande bland bilister och det är att sitta och lyssna på musik i tättslutande hörlurar.
Jag var inte ensam om att ha funderingar kring detta och vi var eniga om att det ökat kraftigt.
Det verkar dessutom påverka synen eftersom dom är helt resistenta mot blåljus som står bakom och vill fram eller för den del allt som händer runt bilen.
Har inte ens funderat på det tidigare men det verkar som om man hamnar i en bubbla när man tar på sig hörlurar som sluter tätt mot öronen.
Men tänker jag på hur jag själv reagerar/beter mig när jag tar på mina fluffiga och välljudande lurar från Sennheiser och glider runt (inte i bil) så är det kanske så vi fungerar.
#1296512
Ja, lurar i en bil blir ju lite... bubbla i en bubbla. Jag har otroligt sällan på mig båda lurarna när jag är ute till fots för jag vill höra vad som händer omkring mig, om något händer omkring mig. I en bil?! Höjden av idioti.
#1298562
vinylcollector skrev:Säkert någon som påpekat det tidigare men... att blinka åt det ena hållet och svänga åt det andra dvs typ blinka åt höger och svänga åt vänster är NO, NO, NO... :mad:
Intressant, måste vara ytterst sällsynt då väldigt många inte ens använder blinkers ;-)
  • 1
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • 465

Jeg har fått min installasjon til å vi[…]

Volvo V70 D5 AWD -03 startar ej (AKUT)

Hej! En bekant till mig åkte 30 mil ena dag[…]

Min är bytt för 6000mil sedan men en da[…]

Brianders V60 T6 AWD Summum MY12

En sak jag tänkt på är mittko[…]