- lör 22 feb 2020, 06:43
#1365964
Vi hade Max som ett exempel på markandsföring på jobbet och försökte analysera. Skippar vi nu att kedjan är svensk och att de planterar träd i Afrika och ser på maten istället.
Tänkte att många är bilburna här och käkar säkert på Max.
Så jag testade att käka på Max. Har inte varit på Max på många år.
I menyn ser man direkt att Max måsta vara experter på hamburgare med mest klegg på.
Å så det jag åt:
Den stora hamburgaren Chipotle Bacon burger hade sockersötad dressing, kändes direkt, inget vidare. Köttet hade en fast skorpa/hinna runtomkring och har säkert legat färdigstekt i värmeskåp
länge och torkat på ytan. När man bet i köttet sprack det och köttsaften började rinna så jag fick det på händerna. Smaken totalt var väl sisådär, blandningen av allt klegg kändes som en B-film. Testade nästa dag Triple Cheese burger. Var bättre, men köttet likadant med intorkad yta. Osten kändes inte som riktig ost, i alla fall inte alla. Någon slags processad ost med kemisk smak.
Pommesen var ok, men inte mer.
Kaffet av märket Seattle var så hårt rostat att det smakade bränt, det var fullständigt odrickbart. Bland det smästa kaffet jag har druckit.
Annars gillar jag Burger King bäst bland kedjorna, deras hamburgare smakar riktigt bra, pommesen är i en division för sig och kaffet är gott.
Men bästa hamburgarna gör de traditionella gatuköken tycker jag, men gatuköken finns det inte många av numera, synd. Nystekt hamburgare med mos är ju bara bäst!
Fråga: Varför får Max så bra betyg år efter år? Jag tycker det är förbluffande!
Tänkte att många är bilburna här och käkar säkert på Max.
Så jag testade att käka på Max. Har inte varit på Max på många år.
I menyn ser man direkt att Max måsta vara experter på hamburgare med mest klegg på.
Å så det jag åt:
Den stora hamburgaren Chipotle Bacon burger hade sockersötad dressing, kändes direkt, inget vidare. Köttet hade en fast skorpa/hinna runtomkring och har säkert legat färdigstekt i värmeskåp
länge och torkat på ytan. När man bet i köttet sprack det och köttsaften började rinna så jag fick det på händerna. Smaken totalt var väl sisådär, blandningen av allt klegg kändes som en B-film. Testade nästa dag Triple Cheese burger. Var bättre, men köttet likadant med intorkad yta. Osten kändes inte som riktig ost, i alla fall inte alla. Någon slags processad ost med kemisk smak.
Pommesen var ok, men inte mer.
Kaffet av märket Seattle var så hårt rostat att det smakade bränt, det var fullständigt odrickbart. Bland det smästa kaffet jag har druckit.
Annars gillar jag Burger King bäst bland kedjorna, deras hamburgare smakar riktigt bra, pommesen är i en division för sig och kaffet är gott.
Men bästa hamburgarna gör de traditionella gatuköken tycker jag, men gatuköken finns det inte många av numera, synd. Nystekt hamburgare med mos är ju bara bäst!
Fråga: Varför får Max så bra betyg år efter år? Jag tycker det är förbluffande!