Här kan ni klottra av er sport, politik, efterlysningar m.a.o offtopic!!!

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
av grillchips
#1298433
@SvenB, jag väljer att se det som en påminnelse om att fixa till mina nuvarande 19" och börja förbereda de inför försäljning så jag kan gå upp ett par snäpp lagom till sommaren. :-D
av Lövet
#1298447
Det här vädret gör att jag funderar på två vinterdäcksuppsättningar till nästa bil. Ingen lust att åka på dubbdäck när det är 4-6 grader varmt men samtidigt är det ju rätt långt ifrån lämpligt för sommardäck...
Användarvisningsbild
av grillchips
#1298451
@Lövet, vi har ju en (numera ganska inaktiv) forummedlem med en V70 i härlig Postnord-blå som kör den varianten. Sommar/dubbfritt/dubb. Gillar man att skruva hjul och har platsen för en herrejösses massa däck så varför inte egentligen.
av Lövet
#1298452
@grillchips, Precis, själva däcksbytet tycker jag inte gör något egentligen, det är klart på 20 min, men en uppsättning däck till är ju skapligt utrymmeskrävande.
Användarvisningsbild
av SvenB
#1298500
@Lövet, Jag tycker jag har sett bild på ditt garage. Det verkar hyfsat stort, men det kanske är så att stort blir ofta mycket grejor :-)
av Lövet
#1298509
SvenB skrev:@Lövet, Jag tycker jag har sett bild på ditt garage. Det verkar hyfsat stort, men det kanske är så att stort blir ofta mycket grejor :-)
Det är rätt stort men det ska användas både som garage och förvaring för allt elände som man tydligen måste ha om man har fru och barn också. ;-)

Just nu står däcken bara i travar på trävagnar med hjul som jag slängt ihop. Nån som har nån bra åsikt om den mest effektiva däcksförvaringen? Säg att jag vill förvara 16 däck. Hänga i väggarna blir nog inge bra, har Leca väggar.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
V60 T5 vs konkurrenter

Tror att man blir lite lurad på grund av att[…]

Tickande motor

Spridartickandet fortplantar sig vidare i den d&au[…]

Finns den gamla lådan kvar? Kan ju vara som […]

Kamrem löper nära blocket

Är vattenpumpen bytt mot icke orginal? Kante[…]