Volvo 700, 900, S/V90 (95-98) relaterade ämnen. OBS! vid motorproblem försök att ange vad du har för motor i bilen...t.e.x B230A, K, E, F och så vidare....

Moderator: Moderatorer

#1577035
Sprutar från backventilen bakom höger baklampa. Funderar på om det räcker att lossa högerpanelen från insidan för att byta eller måste lamphuset ut? Går den högerpanelen att lossa utan att behöva demontera hela inredningen bak?
#1577146
Billigaste lösningen är att ersätta backventilen med en bit bromsrör. Konsekvensen blir bättre flöde till bakrutan samt att du får hålla inne knappen lite längre innan spolarvätska kommer fram till munstycket. Backventil finns att köpa hos volvohandlaren. Kletet är till för att fixera backventil så du slipper ljudet när backventilen slår mot plåten.
#1577150
Finns backventil på Biltema för en dryg 10a. Minns jag inte fel räcker det att ta bort luckan i golvet på högersidan, om inte får man ta av hela panelen på högersidan, den där verktygsfacket sitter. inte heller det speciellt komplicerat. Tror man även måste ta av plasten på D-stolpen isåfall, den är bara att dra av. Rätt hållbart, brukar inte gå sönder trots att det är plast.
Köpa s40/s60?

När man är ung vill man säkerligen […]

D4 balansaxlar

Nu är ju inte tråden helt ststistiskt s[…]

KLONK

Går 16000mil. Olja bytt ganska nyss.. samt […]

Problemet med inlägget ovan ligger i frasen:[…]