Här kan ni medlemmar presentera era bilar med bilder, information etc. Skriv gärna era projekt ni håller på med också! Max en tråd per bil!

Moderator: Moderatorer

av CuteLunatic
#1240641
Här vi en snabb bild på interiören också :P Svart läder kan verka lite tråkigt kanske, men jag tycker det blev riktigt bra.
Bilagor
insidav90.jpg
insidav90.jpg (142.8 KiB) Visad 605 gånger
av Schmoyoho
#1240679
Om 5-10 år kanske jag kan drista mig till att säga att svart interiör är tråkigt men just nu tycker jag 90-seriens interiör är alldeles för smaskig. Riktigt fin färg på bilen också. Ovanlig? Kan inte minnas jag sett den ute i trafiken.
av CuteLunatic
#1240759
slappadabas skrev:
CuteLunatic skrev:Här vi en snabb bild på interiören också :P Svart läder kan verka lite tråkigt kanske, men jag tycker det blev riktigt bra.
Väldigt snyggt. Grattis till en grym bil. Härligt med B&W systemet
Tackar! Ja, B&W är otroligt bra, väldigt nöjd att jag valde till det. :D
av CuteLunatic
#1240760
Schmoyoho skrev:Om 5-10 år kanske jag kan drista mig till att säga att svart interiör är tråkigt men just nu tycker jag 90-seriens interiör är alldeles för smaskig. Riktigt fin färg på bilen också. Ovanlig? Kan inte minnas jag sett den ute i trafiken.
Haha, det va ju kul att höra! Färgen är ju Denim Blue, och den är galet vacker tycker jag, speciellt i solljus. Min ÅF sa att de aldrig haft så många nyfikna tittare i hallen på en bil innan. Det var faktiskt kul att höra.. Jag tycker också att lounge paketet gör sig extremt bra.. Läderklädd intrumentpanel och översida av dörr är väldigt "premium".

Tyskarna kan slänga sig i väggen :shock:
av CuteLunatic
#1240829
titanum skrev:Snyggt med sportratten också!
Yes! den är snyggare, men framförallt bekvämare tycker jag. Har alltid gillat BMW:s sportrattar för att dom är ganska tjocka. Volvos R-design ratt är mer än godkänd enligt mig, kul! :-)-)
Användarvisningsbild
av grillchips
#1240830
Sportratten är riktigt najs! Men jag kan inte släppa tanken av att det känns som att hela ratten är LITE liten? Jag inbillar mig att den är större i V50n, men det är nog som sagt en inbillning bara. :D

Hur många mil har du lagt hittills? :lol:

Ja, Brembo och Öhlins ju är ju hela grej[…]

Locket/kåpan sitter där på alla[…]

Ja precis, kan tycka det är lite märklig[…]

Går att röktesta med sån vape-cig[…]