Här kan ni medlemmar presentera era bilar med bilder, information etc. Skriv gärna era projekt ni håller på med också! Max en tråd per bil!

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
av frasse4
#1144978
Svårt att säga att det berodde på dämpningen eftersom jag satte dämpning i dörrarna i samband med att jag bytte högtalare, men det blev som dag och natt med ljudet. Ingen resonans alls i plåten...
Användarvisningsbild
av Marlboroman
#1153231
Bild

Hämtade sommarhjulen från förvaringen i helgen och skrubbade av dem lite i väntan på nya däcken. Dels är det ju för hög (50) profil på däcken men framförallt så är dem slut. Speciellt fram där dem slitits en del extra i ytterkant av flera orsaker.

Bild

Men jag visste redan i höstas att jag skulle behöva byta sommardäck och jag hade redan i förväg bestämt att jag skulle köpa dem när den här löningen satt på kontot. Så någon gång senare i veckan borde dem nya däcken trilla in. Efter många om och men föll valet till slut på Falken Ziex ZE914 Ecorun. Får väl se hur dem funkar, aldrig åkt på Falken innan. Ska bli skönt med däck i rätt profil som förhoppningsvis är bra mycket tystare och helst inte käkar upp innerskärmarna lika mycket.
Användarvisningsbild
av Marlboroman
#1160925
Bild

Ena lampan till nummerplåtsbelysningen ville inte fungera så jag tänkte byta lamporna. Enkelt eller hur? Nja... Lamphusen sprack båda 2 vid bortmonteringen och trots ny lampa så ville det inte lysa på ena sidan i vilket fall. Så jag köpte en ny kabel och 2 nya lamphus. Någon tidigare ägare verkar ha haft bekymmer också med tanke på hur kablaget såg ut. Osäker på vilken funktion strömtjuvarna har haft..?

Bild

Det lyser, det lyser :D För övrigt hoppas jag kunna hämta sommardäcken så man kan byta till dem nästa helg. Då ska även ena kränghämmarstaget bytas. Sen är det dags för en rejäl tvätt och vaxning.
Användarvisningsbild
av Marlboroman
#1160987
Ja, dem sitter ju illa till så det är väl inte så konstigt egentligen att plasten ger upp och det till slut går in fukt. Lär dock in och koll på kablaget i bakluckan en gång till för att se så det inte är några fler överraskningar. Den stora frågan är ju om det finns någon "kreativ" koppling till torkarmotorn/spolningen bak som inte har fungerat under tiden jag ägt bilen. Det kan ju vara något sånt som strömtjuvarna är till..? :shock:
Användarvisningsbild
av Marlboroman
#1161000
Varken motor eller spolning fungerar bak, men fram fungerar allt utan bekymmer. Säkringen till motorn bak är hel men jag tog ur den idag. För när jag höll med kablaget till belysningen kom jag åt torkarmotorn och den var rätt varm :shock: Inte katastrofalt, men tillräckligt för att fatta misstankar mot strömtjuvarna. Så jag ska kika närmare på det där igen.
Användarvisningsbild
av Marlboroman
#1161195
SBergdahl skrev:Menade att pumpen till spolningen bak fortfarande sitter fram, bredvid den för framrutan. Kanske någon som dragit säkringen när torkaren ändå inte funkade eller nåt?
Hmm, det låter ju som en logisk tanke! :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Weber 32dir på en b20

Skumt, B20A har enkel förgasare, oftast Strom[…]

Man kan halvera priset helt enkelt genom att s&a[…]

V70 startar inte (klickar)

Har fått hem en v70 d4 2011 som inte vill so[…]

Ny krängningshämmare och länkar bak[…]